Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) gazduieste in septembrie si octombrie un program de kinetoterapie si dans contemporan

Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) gazduieste in septembrie si octombrie un program de kinetoterapie si dans contemporan initiat si condus de Andreea Novac (coregraf) si Dana Odae (kinetoterapeut). 

“Vom lucra impreuna cu voi si vom incerca sa  va  explicam ce se intampla anatomic cu corpurile voastre, sa va facem constienti de lucrurile pe care este bine sa le faceti si pe care trebuie sa le evitati, sa va intarim muschii si sa va tinem in miscare. Vizam in principal deficientele de coloana, “bolile moderne” generate de sedentarism, pozitii incorecte, stat prelungit la birou, cifoze, scolioze, lordoze, problemele articulare. Vom incerca sa le oprim evolutia, sa inlaturam durerile si sa reeducam o postura corecta.”

Cursurile de kinetoterapie si dans contemporan vor avea loc in septembrie si octombrie in urmatoarele zile: 23 si 25 septembrie, 2, 7, 16, 21, 23 octombrie, intre orele 19.00 – 21.00.

Pretul programului este de 380 lei.

Cursurile vor avea loc la Centrul National al Dansului Bucuresti (B-dul Marasesti 80-82)

Inscrierile se fac pe adresa cursuri@cndb.ro pana la data de 19 septembrie.

In mailul de inscriere va rugam sa specificati suferinta pe care vreti sa o tratati, daca e posibil si diagnosticul medicului care v-a consultat.

Detalii pe site-ul www.cndb.ro

Parteneri media: Sapte Seri, LiterNet.ro, Metropotam, Online Gallery, 121.ro, Orasulm.eu, Getlokal.ro, Feeder.ro, ArtClue, Hipmag