VIP: Visual Playground

   

Visual Playground, şcoala gratuită de design şi ilustraţie organizată de Voluntari pentru Idei şi Proiecte, invită studenţii pasionaţi de design grafic la cea de-a doua ediţie. Şcoala va avea loc între 15 şi 28 iulie, în Bucureşti şi îşi propune să creeze o comunitate a tinerilor designeri români.

Proiectul se adresează tuturor studenţilor din România, indiferent de anul de studiu, pasionaţi de design grafic, ilustraţie sau branding, care au cunoştinţe de bază, o experienţă minimă în domeniu şi care doresc să se perfecţioneze.

La finalul ediţiei, va avea loc un vernisaj, în care vor fi expuse lucrările tuturor participanţilor.
   
Deşi tot mai mulţi tineri sunt pasionaţi de domeniul design-ului grafic, există încă puţine oportunităţi ca aceştia să-şi perfecţioneze aptitudinile. Visual Playground vine în întâmpinarea dorinţei tinerilor designeri de a lucra sub îndrumarea profesioniştilor şi de a descoperi metode şi insight-uri din design şi industriile conexe. Îşi vor perfecţiona skill-urile alături de specialişti, printre care: Eugen Erhan, Andrei Carcea, Adrian Mironescu şi mulţi alţii.
   
Cea de-a doua ediţie Visual Playground îşi propune să formeze o comunitate a tinerilor designeri români, sub sloganul „În comunitate creşti mai uşor”. S-a plecat de la ideea că aceştia se dezvoltă mai uşor şi sunt mai eficienţi, atunci când lucrează în echipă sau fac parte dintr-o anumită comunitate, cu ale cărei valori se identifică.

Despre VIP
 
Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP) este ONG-ul care le oferă tinerilor studenţi cadrul necesar pentru ca ei să se dezvolte pe diverse domenii şi să înveţe prin organizarea de proiecte şi prin contactul direct cu specialişti. Suntem o echipă formată din tineri entuziaşti şi pasionaţi, încrezători în puterea educaţiei nonformale.

De mai bine de 14 ani, VIP România organizează proiecte pentru toţi studenţii pasionaţi de varii domenii: de la educaţie – Studentul Anului, Impact Marketing School – la business – Business Club Conferences, Good to Go – la economie – Investment School, Risk Management – până la diplomaţie culturală şi globalizare – The Diplomatic Agenda, Global Research Summer School.

Pentru mai multe detalii, intraţi pe www.visualplayground.ro.