Vernisajul expozitiei 2 în 1

1

2 în 1 – Expozitie de grafica digitala, pictura si grafica satirica

Marti seara,  Galeria Artelor de la Cercul Militar National (CCA) a fost gazda unui vernisaj original: expozitia de grafica, pictura si caricatura a unei familii de artisti – Octavian Andronic (tata) si Ana Stefania Andronic (fiica).

În fata unei asistente-record au rostit alocutiuni de prezentare si recomandare a operei expozantilor criticul de arta Alin Galatescu care afirma despre Ana ca este "unul dintre cei mai promitatori si mai originali artisti din generatia tânara si un exponent autorizat al curentului de arta digitala" si academicianul Razvan Theodorescu. Au vorbit, de asemenea, în calitatea lor de cunoscatori si iubitori ai genului, domnii Adrian Nastase si Ion Iliescu. 

“Felicitari Anei pentru toata aceasta evolutie pe care si eu am putut sa o remarc pornind de la panourile extraordinar de reusite de la expozitia anterioara si ajungând la aceste desene de cetate, cum spunea si dl. acad. Razvan Theodorescu. Îi felicit pe cei 2” – Adrian Nastase 

“Octavian Andronic, în fiecare caricatura a sa, surprinde elemente esentiale ale vietii politice. Nota de prospetime si tinerete, adusa de Ana împreuna cu  spiritul ironic si umoristic care reiese din lucrarile lui Ando – fac deliciul acestei expozitii.” – Ion Iliescu.

Expozitia va fi deschisa pâna pe data de 31 Martie, si va putea fi vizitata zilnic între orele 11.00 – 19.00.

2

3

Laura Butnariu

0730.030.879

Fundatia Culturala Artex