UAP & Libraria Carturesti: revista ARTA

revistaARTA#1-2011

Uniunea Artistilor Plastici din România în parteneriat cu Libraria Carturesti va invita la lansarea numarului 1/2011 al revistei ARTA vineri 17 iunie la ora 17 la libraria Carturesti Verona de pe bulevardul Magheru.

 ARTA este o revista trimestriala de arte vizuale editata de Uniunea Artistilor Plastici din România. În format mare, cu 17O de pagini de text si numeroase reproduceri color, revista intentioneaza sa fie o tribuna profesionista si reprezentativa a mediului vizual românesc.

Tema numarului actual este arta în spatiul public. Interfata între comunitate sociala, urbanism si politica, pe de o parte, si proteica vizualitate contemporana, pe de alta parte, arta în spatiul public a devenit un concept foarte prizat de artisti si teoreticieni pe plan international, dar si o prezenta vizibila si simptomatica sociologic si cultural în orasele românesti.

Alte rubrici: proiecte curatoriale, expozitii din tara si din strainatate, eseuri, dosare de artist, interviuri, piata de arta, ancheta de arta, istorie artistica recenta, cartea de arta, info.

Revista se  gaseste pe piata în librariile Carturesti si Humanitas si în reteaua de difuzare de presa Hachette.

logo carturesti vectorial     001

147 Comments

Comments are closed.