Teatrul Nottara: Suflet de Adam

Suflet de Adam – invitatie la pantomimă!

O dată cu venirea primăverii Asociatia Art&Co a invitat publicul la avanpremiera spectacolului de pantomimă Suflet de Adam, un one man show cu Eduard Adam.
Astfel, începând cu 1 Martie 2012, în sala intimă a Teatrul Nottara, pret de 50 de minute, publicul este invitat la o experientă unică ce împleteste bucurie, tristete, tinerete, entuziasm, sinceritate si curaj.
De ce curaj? Curajul unui suflet de a visa, de a provoca, de a realiza si de a păstra un echilibru  fragil între concretul vietii de zi cu zi si aspiratiile sale către Cer.
Utopic? Posibil? Vă invităm la spectacol pentru a afla …

Premiera va avea loc în data de 26 Martie 2012, la Teatrul Nottara, B-dul G. Magheru, nr. 20, ora 19.30.

De ce tocmai pantomimă?
Eduard Adam:
“Spectacolul acesta mi-a scos sufletul…
Asta era si ideea.
Idee care, iată, readuce pantomima pe scena Teatrului Nottara.
Am ales pantomima fiindcă tăcerea si muzica pot exprima de multe ori ceea ce cuvintele nu sunt în stare s-o facă. E greu să minti cu corpul, iar dacă ti-l cunosti si ti-l respecti, el te ajută să spui povesti. Povesti adevărate.”
Concept: Tana Rosca, Mihai Răzus, Eduard Adam
Video design: Cătălin Cretu / Sunet: Răzvan Cârligeanu / Lumini: Richard Stan

Un bilet întreg costă 18.02 lei iar un bilet redus 12.72 lei si se pot achizitiona de la agentia de bilete a teatrului Nottara zilnic între orele 10.00-20.00 sau online, pe site-ul www.nottara.ro.

Eduard Adam este din mai 2007 actor al Teatrului Naţional din Bucureşti unde-l puteţi vedea în „Molto, gran’ impressione”, “Încă-i bine”, „Sânziana şi Pepelea” , sau în rolul lui Ross din “Macbeth” în regia lui Radu Penciulescu. Este membru al companiei Passe-Partout a lui Dan Puric iar la Sala Rapsodia, îl puteti vedea în spectacolul de pantomimă „România. Închis pentru inventar”, un spectacol despre perioada comunistă, regizat de Dragoş Huluba.

Asociatia Art&Co, fondată 2007, are ca scop initierea, dezvoltarea si promovarea actiunilor cultural-educationale, contribuind la sustinerea accesului la informatie, valorificarea patrimoniului cultural – la nivel national si international – cât si libera exprimare.

Cu sprijinul generos al partenerilor: Șapte Seri, ArtClue, Metropotam, Vernisaje, OnlineGallery.ro, Modernism, SalutBucuresti.ro, WebCultura.ro, Radio RFI, HotCity.ro.

Vă asteptăm  pe Facebook pentru schimb de impresii si fotografii:
http://www.facebook.com/events/274830179257480/