Teatrul de Artă Bucuresti: Emigreisăn drim

 

Teatrul de Artă Bucuresti prezintă Emigreisăn drim

Spectacol în Premieră

Teatrul de Artă Bucuresti vă invită la premiera spectacolului ”Emigreisăn drim” pe 3 si 4 aprilie 2012, în club La Scena de la ora 20.

”Emigreisen drim” este un nou spectacol marca Teatrul de Artă Bucuresti, care va fi găzduit în premieră în club La Scena, un spectacol despre oameni care vor să trăiască si nu doar să supravietuiască.

Fericirea este acolo unde-ti sunt prietenii si dacă prietenii merg cu tine peste tot, viata devine un carusel în care nu mai contează decât aventura. Trei prieteni pleacă în călătoria vietii lor să perfecteze un contract via România – Anglia. Nu îi asteaptă decât călătorii cu vaporul, cu trenul, sărituri din vapor, sărituri din tren, înot, alergări, autostop, deghizări si din nou toate de la capăt.

Teatrul de Artă pescuieste în apele tulburi ale crizei actuale cu undite artistice si caută răspunsuri la întrebări fundamentale, aruncând o momeală: DE CE?

Povestea unor aventurieri români într-o comedie despre aici şi acum – afară-i mai bine – o comedie românescă despre graniţele fericirii. 

Regia: Bogdan Husanu

Text după ”Tot ce se dă” de Ioan Peter

Distributie: Ion Bechet, George Constantinescu, Marin Grigore, Bogdan Husanu

Pret bilet: 25 lei/ 20 lei reducere pentru studenţi/elevi

Adresă: Calea Călărasilor nr.33, sector 3.

Pentru rezervări: 0727 795 380 sau online pe adresa www.teatrularca.ro

Despre spectacolele Teatrului de Artă Bucuresti: www.teatruldearta.ro