TAB: Un barbat si mai multe femei – raiul pe pamânt sau un iad autentic?

afis (2)

Teatrul de Arta Bucuresti va invita luni, 9 mai, ora 21, la Clubul Taranului, la comedia “Un barbat si mai multe femei”. Un spectacol cu Paula Chirila si George Constantinescu, în regia lui Bogdan Husanu.

Piesa abordeaza relatia dintre barbat si femeie, cu accente pe comunicarea lor mereu conflictuala, în definitiv, disputându-se vesnica problema a suprematiei unuia dintre sexe. Femeia este o fiinta necunoscuta barbatului, un mister pe care o minte logica nu-l poate rezolva. Femeia îl poate înnebuni pe barbat: cu iubirea, cu nerabdarea sau pur si simplu cu nervii.

Gavrunski, personajul masculin, cunoaste de-a lungul piesei femeia înger, femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata, femeia victima – ele sunt norocul si ghinionul din viata sa. O viata care devine brusc foarte imprevizibila…

Cum sa devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Cât de mare este pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru a provoca suspinele lor? Afla dintr-Un barbat si mai multe femei.

Text: Leonid Zorin
Distributie: Paula Chirila, George Constantinescu
Regie: Bogdan Husanu

Rezervarile se fac la numarul de telefon: 0746 114 224
Adresa: Kisselef 3