Surplus/Util – Freeshop la Platforma

Invitatie: Surplus/Util – Freeshop la Platforma

Adu ce ai în surplus, ia ce ți-e de folos

Daca ai lucruri de dat te invităm să participi la freeshop-ul care se va desfășura la Platforma pe 24 august, între 10 am – 6 pm. Pentru a te înscrie te rugăm să trimiți, până pe 18 august, un email pe adresele marina.albu.for.art@gmail.com și simabela@gmail.com, prin care să îți anunți interesul și participarea.
La freeshop poți aduce orice crezi tu că ar fi de folos altcuiva, în limitele legii și ale rezonabilului:) – de la hainele pe care nu mai apuci să le porți, până la ustensilele de bucătărie peste care se așterne praful, de la ce ai depozitat în beci acum cinci ani, până la cărțile pe care le-ai citit de prea multe ori.

Ca participant, ai două variante de integrare în spațiu: una este organizarea lucrurilor împreună cu ale celorlalți chiar ca într-un magazin, pe categorii, ceea ce vom face oricum intr-o sectiune a spatiului cu lucrurile primite deja și cu cele ale caror posesori nu vor fi prezenți – în cazul acesta obiectele sunt puse la comun și poti alege ceva la schimb din ce este dispus pe "rafturi", sau poți veni ca "magazioner-asistent de donații si schimb", să iți organizezi taraba ta pe un cearceaf sau pe o masuță pliantă – noi punem la dispoziție scaune, în felul acesta poți interacționa cu ceilalți și discuta despre ce ți-ai dori la schimb.

Lucrurile pot fi aduse la spațiu pe 23 august între orele 10 am – 6 pm; dacă e nevoie să le lăsați în altă zi, vom stabili de comun acord acest lucru, pe mail.