Romanian Dance Showcase @ Centrul National al Dansului, Bucuresti

ROMANIAN DANCE SHOWCASE 2014

-Oameni care mișcă lumea –

afis Romanian Dance Showcase web (1)

După festivalul Like CNDB #1 și dans//pl – Ieri. Mîine. Azi – zilele dansului polonez, Centrul Național al Dansului București (CNDB) vă propune un nou eveniment, care pune show-ul în showcase și așează spectacolul de dans contemporan pe harta culturală a Europei.

Au mai rămas două săptămâni până la Romanian Dance Showcase 2014!

Romanian Dance Showcase 2014 este cel mai important eveniment de dans contemporan al anului și propune timp de 7 zile (28 aprilie – 4 mai) 23 de evenimente de dans contemporan, 13 spectacole și 55 de artiști.

Conceput ca un eveniment internațional de promovare a dansului contemporan românesc în Europa Centrală și de Est, Romanian Dance Showcase 2014 adună cei mai importanți artiști români, consacrați sau la început de carieră, și își propune să evidențieze dinamica, creativitatea și versatilitatea scenei românești de dans contemporan dar și să creeze premisele unor colaborări şi schimburi artistice între România și țări din Europa, reprezentate acum prin 15 invitați. 

Romanian Dance Showcase 2014 este organizat de Centrul Național al Dansului București sub patronjul Ministerului Culturii, cu sprijnul Institutului Cultural Roman și este curatoriat de Iulia Popovici.

Detalii pe www.cndb.ro 

Parteneri principali: Scena.ro, Observatorul Cultural, Blitz TV, Media Vision Plus

Parteneri media: Dilema Veche, RFI, Radio Romania Cultural, Sapte Seri, LiterNet.ro, Metropotam, Online Gallery, Sub 25, 121.ro, Orasulm.eu, Getlokal.ro, Feeder.ro, ArtClue, Vice.ro