PAVILION Autumn Internship

PAVILION Autumn Internship este un program full-time ce dureaza maximum 12 saptamini (cu posibilitatea de prelungire) si nu include remuneratie. Lucrul in cadrul centrului de arta si cultura contemporana PAVILION, precum si oportunitatea de a face parte din echipa ce editeaza revista PAVILION si organizeaza BUCHAREST BIENNALE si sustine platforma REFORMA, va ofera posibilitatea de a examina rolul, functia si activitatea unei palete largi de profesionisti din domeniul cultural, precum si rolul si functia unei institutii.

  Experienta si cunostintele acumulate constituie un bagaj informational ce poate ajuta in constructia unei viitoare cariere.

  Un intern trebuie sa fie muncitor, meticulos, cu initiativa si interesat de cultura contemporana. Suntem o institutie mica, non-profit, ceea ce inseamna ca toata lumea este implicata in intreaga activate a centrului. Un intern trebuie sa asiste in sarcinile administrative, cruciale pentru functionarea organizatiei, cum ar fi ambalarea si trimiterea corespondentei, descarcarea cutiilor si rezolvarea diverselor treburi, supravegherea expozitiei in curs, documentare sau cercetare. Toti membrii echipei sunt implicati in mod egal in aceste activitati, pe care nu le consideram mai putin importante decat cercetarea sau editarea. Incurajam in mod deosebit cererile din partea celor interesati de a afla mai multe despre management cultural si practici curatoriale.

  Alte atributii pot include o combinatie dintre urmatoarele:

  Cercetare (pentru idei de articole, expozitii sau proiecte)

  Administrative (ajutor in strangerea de fonduri, instalare etc.)

  Distributie (ajutor in plasarea revistei in mai multe locatii si cresterea numarului de abonati)

  Marketing (ajutor in realizarea comunicatelor de presa, in organizarea evenimentelor etc.)

  Data de incepere

  01 octombrie 2013

  Durata

  12 saptamani

  1 post disponibil

  Program

  Part time (Miercuri – Duminica, 13.00-19.00)

  Eligibilitate

  Studenti sau absolventi de invatamint superior cu foarte bune cunostinte de limba engleza, abilitati de lucru pe computer si dorinta de a lucra in management cultural si curatoriat.

  Centrul incurajeaza aplicatiile din toate domeniile academice si nu considera studiile de arta un plus.

  Limba engleza este o conditie obligatorie.

  Selectie

  Va rugam sa trimiteti un cv si un eseu de o pagina care sa motiveze alegerea dvs. de a lucra cu noi si ce urmariti prin aceasta experienta. Datorita numarului mare de cereri cu care ne confruntam in general, ne rezervam dreptul de a raspunde doar celor selectati.
Utilizarea jargonului corporatist (cuvinte precum "eficienta", "productivitate", "produs", etc.) este descurajat.

  Emaill: pavilion@pavilionmagazine.org

  Termen limita

  15 septembrie 2012