PAVILION 10 YEARS OF RESISTANCE

PAVILION 10 YEARS OF RESISTANCE
celebram rezistenta in cultura

GLAM ROCK / GLITTER PUNK PARTY
 
THURSDAY 18 FEBRUARY, 2010, 22.30 h
Muzica de the New York Dolls, Sex Pistols, Placebo, Sex Slaves, Diamond Dogs, Hanoi Rocks, Velvet Underground, T. Rex, Iggy Pop, David Bowie and many more.
Mixed by DJ Sasha.
 
@ CONTROL (Str. Academiei nr.19 – Pasajul Victoriei)
INTRARE LIBERA DUPA / FREE ENTRANCE AFTER 22.30

Petrecerea celebreaza 10 ani de existenta a organizatiei care produce PAVILION, BUCHAREST BIENNALE si PAVILION UNICREDIT. 10 ani de munca grea, timpuri si mai grele, sute de evenimente, expozitii, conferinte, dezbateri, zeci de publicatii.

A fost placut, ne place munca noastra. Astazi sintem mindri sa fim recunoscuti ca una dintre cele mai importante organizatii de arta contemporana din Europa, iar BUCHAREST BIENNALE sa fie mentionata anul acesta ca "meeting point" al lumii artei in Europa Centrala si de Est.

Pentru toate realizarile noastre aveam nevoie de o celebrare, o petrecere in stilul nostru. Nu sintem organizatori de petreceri si de aceea credem ca va fi o super petrecere. Pina la urma cite petreceri organizate de teoreticieni si curatori ati vazut? Si pe citi dintre ei i-ati vazut imbracati glam?

Pe parcursul noptii vom proiecta secvente din filme cult pentru zona glam: "Party Monster", "Hedwig and The Angry Inch" si "Velvet Goldmine".

Aceasta este noaptea noastra si a voastra.

O dedicam echipei noastre si publicului nostru.

Imbracati-va glam, machiati-va glam, purtati-va glam!

Cei mai draguti/e si bine imbracati/e vor primi un cadou si ceva bauturi din partea noastra.

ORGANIZED BY PAVILION & CONTROL CLUB
www.control-club.ro
 

125 Comments

Comments are closed.