NOAPTEA ALBA A GALERIILOR – NAG #6

NOAPTEA ALBA A GALERIILOR – NAG #6
25 MAI 2012
BUCURESTI

Vineri 25 Mai 2012 Noaptea Alba a Galeriilor va propune un nou traseu in harta nocturna a evenimentelor de arta contemporana din Bucuresti. 30 de locatii NAG#6 marcheaza un program variat in care publicul este invitat sa participe la vernisaje ale unor artisti prezentati in premiera, demonstratii artistice, performance-uri, instalatii audio – video, inaugurarea unor noi locatii si lansarea unor proiecte care speram ca vor deveni puncte de reper in promovarea artei contemporane romanesti sau vizionarea celor mai importante locatii participante la Bucharest Biennale 5. Programul detaliat si harta galeriilor vor fi puse la dispozitie publicului in toate locatiile participante iar de pe site-ul evenimentului www.noapteagaleriilor.ro se va putea descarca formatul printabil.

Incepind cu 2012 vom propune publicului doua editii anuale ale Noptii Albe a Galeriilor: editia Primavara-Vara si editia Toamna-Iarna. Diferenta dintre cele 2 evenimente consta in producerea unor proiecte curatoriale speciale pentru programul NAG Primavara-Vara, proiecte ce vor promova tinerii artisti emergenti din Bucuresti si din tara. Aceasta directie dedicata producerii de proiecte noi va deveni exclusiva o data cu editia NAG din primavara anului 2013. NAG Toamna-Iarna 2012 se va desfasura în 28 Septembrie si va prezenta marelui public toate galeriilor si spatiile de arta bucurestene, propunindu-si promovarea tuturor formelor de arta. Conditiile de participare pentru editia de NAG din 28 Septembrie 2012 vor fi comunicate oficial la sfirsitul lunii Mai.

Evenimentul Noaptea Alba a Galeriilor – NAG#6 realizat de catre Asociatia Ephemair este un proiect cultural sustinut de Ministerul Culturii si Cultelor, produs cu sprijinul Raiffeisen Bank cu sustinerea partenerilor: MNAC, BB5 si Asociatia Oblica. Partener principal media: Radio Guerilla. Partenerii media: Cocor Media Channel, Igloo, Zeppelin

Echipa NAG #6: Suzana Dan – organizator, Silvia Rogozea – coordonator, Serban Jipa – consultant, Studio Set – identitate vizuala, Augustina Stanciu – producator proiect special NAG#6, Leontina Rotaru – coordonator voluntari.

Detalii, informatii, noutati pe www.noapteagaleriilor.ro. // facebook // twitter