Marinela Botez&Claudiu Ciobanu: PERFECT WORLD

afis perfect world

Perfect World – Marinela Botez & Claudiu Ciobanu

Expozitie de pictura la Galeria de arta Cupola, (Piata Unirii), Iasi.
Opening: joi 2 septembrie, 2010, ora 18.00

Sub titlul de “Perfect World” expozitia de fata propune un concept puternic si fragil în acelasi timp. Nu încercam sa analizam sau sa definim lumea ci mai degraba sa redam o anumita atitudine sau stare pe care o consideram noi ca fiind ideala.
Ceea ce numim noi atitudine ideala, exprima în mod paradoxal o stare de normalitate., de armonie si de relaxare.

Înca din copilarie ne este inoculata deseori o goana dupa perfectiune, de care, de cele mai multe ori, în timp ne detasam si nu o mai consideram necesara. Dorinta de a face ceva perfect este de fapt imboldul catre inovatie si evolutie, parcursul fiind în acest caz mai important decît finalitatea.
Aspiratiile pe care le avem cînd suntem mici ne ajuta sa descoperim lumea, cu aspectele ei pozitive si negative deopotriva. Acea lume pe care o observam, desi facem parte din ea, este lumea la care vrem sa ajungem considerand-o calea spre independenta.

Pe de alta parte, rezumînd  ideea de “lume perfecta” la o singura zi, ne detasam  de tot ce este considerat cotidian si observam ca tot ce ne ramîne este independenta pe care ne-o doream si cînd eram copii, privita acum prin alta prisma de valori, dîndu-i acesteia noi semnificatii cum ar fi relaxare, armonie, liniste, cautînd de data aceasta locul si timpul perfect.

Marinela Botez & Claudiu Ciobanu
Contact:
Claudiu Ciobanu
visual artist & project coordinator
e-mail: claudiuciobanu@vernisaje.com
tel: 0743292457