Licitatia de artă contemporană românească GrowArt #1

Licitatia de artă contemporană românească GrowArt #1
Prima casă de licitatie dedicată exclusiv artei contemporane din România sub egida Asociatiei pentru Promovarea Artelor Contemporane

Joi, 15 martie 2012, avem plăcerea de a vă invita la conferinta de presă prilejuită de lansarea celei mai noi case de licitatii de artă din România – GrowArt, un proiect marca Asociatiei pentru Promovarea Artelor Contemporane. 

Conferinta va avea loc la ora 13.00, la centrul cultural Independent84, totodată si sediul asociatiei. Adresa exactă: Splaiul Independentei nr. 84, sector 5 Bucuresti. Punct de reper – Podul Hasdeu, vizavi de Facultatea de Biologie.

La conferintă vor fi prezente Nona Serbănescu, directorul executiv al Asociatiei pentru Promovarea Artelor Contemporane si Adela Edu, directorul proiectului GrowArt. Jurnalistii vor primii informatii despre prima editie a licitatiei – din 20 martie 2012, lucrările înscrise în licitatie si artistii semnatari, metodele prin care se poate licita si ocaziile pe care iubitorii de artă si colectionarii nu ar trebui să le piardă. La prima editie a licitatiei de artă contemporană GrowArt vor fi scoase la vânzare 97 de loturi apartinând celor mai importanti artisti contemporani români.

Puteti confirma prezenta la conferintă la numărul: 0720.192.661 – Cristina Dobrotă, PR Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane sau via email la: arte.contemporane@gmail.com