Jazz du jardin 6: 3 CIRCLES in GradinAcuarela

Jazz du Jardin 6:  3 Circles

Joi, 29 august, orele 20:00, Jazz du Jardin 6 prezinta noua formula semnata Viorica Pintilie, Jimmy Cserkesz si Gabriel Balasa: 3 CIRCLES. Va asteptam sa va bucurati de o atmosfera jazzy in aer liber sub cerul colorat alaturi de un concert care se invarte in jurul jazz-ului cu armonii funk, neo soul si trip-hop.

Viorica Pintilie este pe scena de la 15 ani, a absolvit Scoala de Muzica in Chisinau, iar in prezent este masteranda la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia de Jazz.  A trecut prin mai multe genuri de muzica pana a ajuns sa cante jazz, acesta fiind stilul in care se regaseste cel mai bine. A participat la Festivalul de Jazz de la Targu Mures si la Sibiu Jazz Fest si a lasat multe zambete pe chipurile celor care au fost la concertele ei. Viorica Pintilie este o prezenta care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci cand canta si felul in care se transpune in muzica, iar atmosfera creata la concerte este una intima si calda si ai senzatia ca iti stie povestea si ti-o canta.

Adalbert Jimmy Cserkesz a studiat la Budapesta cu renumitul chitarist Babos Gyula. A colaborat cu mai multi artisti si trupe: Joe Bartmes, Erwin Deintzer, Luiza Zan, Sorin Romanescu, Sebastian Burneci, Mandela Gajol, Rick Condit, Tavi Scurtu, Gabriel Balasa, Raul Kusak, Urma, Blanoz, Cuantune, Ipse, Sensor, Tunderground. In 2004 reinfiinteaza formatia Slang ,cu care castiga premiul intai la celebrul festival Cerbul de Aur impreuna cu Luiza Zan, ca urmare semneaza primul contract cu Universal Music prin Zone Records.
Tot in 2009, devine membru formatiei Urma cu care a produs cel de-al patrulea album intitulat „Lost End Found” si au sustinut concerte in lume unde au creat un fanbase numeros: Budapesta, Paris, Londra, Berlin, etc.

Gabriel Balasa a studiat percutia de la varsta de 9 ani si i-a placut atat de mult incat a ajuns sa cante la instrumente exotice, abordand un stil afro, latin, oriental si chiar samba. A colaborat cu Vama, Byron, Barbarossa, Blue Nipple Boy.

https://www.facebook.com/events/231232433693256/

Jazz du Jardin este editia de vara a platformei Jazz de Mansarde si se desfasoara in GradinAcuarela. Este un proiect care promoveaza muzica jazz in spatiul racoros al Bistro de Arte, atat cea romaneasca, cat şi cea straina. Editia a sasea Jazz du Jardin aduce un proiect nou a artistilor Viorica Pintilie, Jimmy Cserkesz si Gabriel Balasa in GradinAcuarela: 3 Circles.

Support Artist Fee: 20 lei

Rezervari: 0745 662 889

Parteneri: The Public Advisors, Acuarela, Hello Menthol
Parteneri media: Sapte Seri, Modernism.ro, Feeder.ro, Metropotam.ro, Decat o Revista, HipMag, Radio Guerilla, WebCultura.ro, Port.ro, TATAIA, sub25.ro, Orasul meu, Artclue.net, DecosiEco.ro, Veiozaarte.ro, Gingergroup.ro, IqAds, Zeppelin

Asociatia Culturala Imbold este o organizatie non-guvernamentala care are ca scop promovarea industriilor creative din Romania. Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociatiei Imbold si un spatiu independent de generare si expunere de arta contemporana. Spatiul galeriei este dublat de cel al bistro-ului de arte din mansarda – Acuarela.