JAZZ DU JARDIN 3: Nice & Easy

Jazz du Jardin 3: NICE & EASY in GradinAcuarela

Miercuri, 14 august, orele 20:00, GradinAcuarela pregateste o seara racoroasa cu adieri jazzy intr-o formula speciala: Nice & Easy.

Va asteptam sa petrecem impreuna o seara minunata pe pufurile colorate din Gradina alaturi de Viorica Pintilie – voce, Alexandru Olteanu – pian si Andreas Aron – contrabas.  Muzica lor aduce in GradinAcuarela standarde de jazz condimentate cu bossa nova si blues, o armonie intre culoare, expresie şi sensibilitate.

Viorica Pintilie – voce
Alexandru Olteanu – pian
Andreas Aron – contrabas

Viorica Pintilie este pe scena de la 15 ani, a absolvit Scoala de Muzica in Chisinau, iar in prezent este masteranda la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia de Jazz.

A trecut prin mai multe genuri de muzica pana a ajuns sa cante jazz, acesta fiind stilul in care se regaseste cel mai bine. A participat la Festivalul de Jazz de la Targu Mures si la Sibiu Jazz Fest si a lasat multe zambete pe chipurile celor care au fost la concertele ei. Viorica Pintilie este o prezenta care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci cand canta si felul in care se transpune in muzica, iar atmosfera creata la concerte este una intima si calda si ai senzatia ca iti stie povestea si ti-o canta.

Alexandru Olteanu a studiat pianul incepand cu varsta de 7 ani la Liceul de Arte „Marin Sorescu”. Dupa 12 ani in care a studiat pianul clasic, dorea sa devina pianist concertist, insa si-a descoperit pasiunea fata de muzica improvizata, acest lucru directionandu-l inevitabil catre muzica jazz. In 2012 ia premiul pentru cel mai bun pianist la Festivalu Studentesc de Jazz de la Targu Mures si in 2013 Marele premiu la Festivalul de Jazz de la Sibiu cu trio-ul Blue Train.

Andreas Aron a studiat muzica sub indrumarea lui Marius Popp si a lui Pedro Negrescu. E cunoscut publicului si datorita colaborarilor cu formatiile Pixels, Hot Club de Bucharest si Cuantune.

Support Artist Fee: 20 lei
Rezervari: 0745 662 889

Jazz du Jardin este editia de vara a platformei Jazz de Mansarde si se desfasoara in GradinAcuarela. Este un proiect care promoveaza muzica jazz in spatiul racoros al Bistro de Arte, atat cea romaneasca, cat si cea straina. Editia a treia Jazz du Jardin aduce un proiect jazz semnat Viorica Pintilie.

Parteneri: The Public Advisors, Acuarela, Hello Menthol
Parteneri media: Sapte Seri, Modernism.ro, Feeder.ro, Metropotam.ro, Decat o Revista, HipMag, Radio Guerilla, WebCultura.ro, Port.ro, TATAIA, sub25.ro, Orasul meu, Artclue.net, DecosiEco.ro, Veiozaarte.ro, Gingergroup.ro, IqAds, Zeppelin