Jazz de mansarde 9: STEREOCAT

Jazz de mansarde 9: STEREOCAT

Bucuresti, 27 septembrie: Joi, 3 octombrie, la ora 20:00, mansarda Acuarela prezinta Jazz de Mansarde 9: Stereocat, un proiect nou semnat: Catrinel Bejenariu – voce, Jimmy Cserkesz – chitara si Gabriel Balasa – percutii. 

Cei trei artisti sunt cunoscuti pe scena de jazz, funk, rock pentru numeroasele proiecte in care sunt implicati. Stereocat transmite o energie muzicala proaspata care isi doreste sa incurajeze muzica dincolo de hituri.

Catrinel Bejenariu – voce

Jimmy Cserkesz – chitara 

Gabriel Balasa – percutii

Catrinel Bejenariu, actrita, intre anii 2009 si 2011 a fost membru al formatiei Urma, in prezent vocalul Butterflies in My Stomach. A mai cantat alaturi de Slang, Excentric Blues Band si l’Orchestre de Roche. 

Jimmy Cserkesz, chitaristul trupei Urma, membru fondator Slang, cunoscut de altfel pentru colaborarile cu Luiza Zan, 3 Circles. 

Gabriel Balasa, pictor si percutionist, a avut numeroase colaborari printre care Byron, Avant'n gard, 3 Circles, Raul Kusak.

 

Support Artist Fee: 20 lei

Rezervari: 0745 662 889

Jazz de Mansarde este un proiect care promoveaza muzica jazz in spaţiul calduros al Bistro de Arte, atat cea romaneasca, cat şi cea straina. Ediţia a noua Jazz de Mansarde aduce un proiect in premiera in mansarda Acuarela: Stereocat.

Parteneri: The Public Advisors, Hello Menthol

Parteneri media: Sapte Seri, Modernism.ro, Feeder.ro, Metropotam.ro, Decat o Revista, HipMag, WebCultura.ro, Port.ro, TATAIA, sub25.ro, Orasul meu, ArtClue.net, DecosiEco.ro, Veiozaarte.ro, Gingergroup.ro, IqAds, Zeppelin