Jazz de Mansarde 18 – Cats in the Rain

Jazz de Mansarde 18 – CATS IN THE RAIN

Jazz de Mansarde 18_web-01

Miercuri, 12 martie, orele 20:00, Acuarela prezinta Jazz de Mansarde 18 cu o seara de dramatic lounge în care Cats in the Rain invoca primavara. Cu un repertoriu personal se poate face primavara, mai ales pentru cei care îsi doresc sa se oglindeasca în povestile lumii! 

Andreea Tincea – voce, glockenspiel

Catalin Lungu – chitara si efecte sonore 

Daniel Iliescu – cajon si chimes 

CATS IN THE RAIN este un trio care propune oglindirea în povesti umane, calatorii emotionale pe care fiecare dintre cei care participa la concertul live le pot recunoaste din experienta personala. De la dramatismul iubirilor efemere la bucuria clipei prezente, de la imersiunea în vise la curajul de a lupta pentru ceea ce crezi ca poate deveni realitate. Influente eclectice: Frida Kahlo, Isadora Duncan, Sofia Coppola, Lhasa de Sela, african music, Guano Apes, Nick Cave, Julia Kristeva etc.

Support Artist Fee: 20 lei

Rezervari: 0745 662 889

Jazz de Mansarde este un proiect care promoveaza muzica jazz in spatiul calduros al Bistro de Arte, cea romaneasca, dar si pe cea straina. Editia Jazz de Mansarde 18 invoca primavara în mansardAcuarela.

Parteneri: Acuarela, Hello Menthol

Parteneri media: Sapte Seri, Modernism.ro, Feeder.ro, Metropotam.ro, Decat o Revista, HipMag, WebCultura.ro, Port.ro, TATAIA, Cooperativa Urbana, sub25.ro, Orasul meu, Artclue.net, DecosiEco.ro, Veiozaarte.ro, Gingergroup.ro, IqAds, Zeppelin, Moodboards.ro, All Hollow, ArtWe, Agerpres, Mixtopia