Jason Momoa din Game of Thrones vine în România la Comic Con

Jason Momoa din Game of Thrones vine in Romania la Comic Con

Jason Momoa, actorul care a interpretat rolul lui Khal Drogo, conducatorul Dothraki, din serialul de televiziune HBO Game of Thrones ('Urzeala Tronurilor'), va veni pentru prima data in Romania la cea de a doua editie a evenimentului East European Comic Con (EECC).

Pe langa rolul din serialul de televiziune 'Game of Thrones','actorul hawaiian'  a jucat pe scena alaturi de Sylvester Stallone in 'Bullet to the Head', interpretandu-l pe Keegan si a fost protagonistul filmului 'Conan the Barbarian'. Jason Momoa s-a remarcat si in seriale precum 'Baywatch' in rolul lui Jason Ioane, 'Stargate: Atlantis' interpretandu-l pe Ronon Dex, 'North Shore' jucand rolul lui Frankie Sean.

Jason Momoa va participa in calitate de invitat de onoare alaturi de alti artisti la Panels, in cadrul carora vor avea loc sesiuni de intrebari si raspunsuri intre actor si fanii acestuia. De asemenea, in cadrul evenimentului EECC 2014 vor exista separat si sesiuni de autografe si fotografii cu Jason Momoa.

La prima editie, evenimentul EECC, i-a avut ca invitati de onoare pe actorii John Rhys-Davies, actorul care l-a interpretat pe Gimli in trilogia 'Lord of the Rings' si actorul britanic Finn Jones, cunoscut pentru interpretarea rolului lui Ser Loras Tyrell in serialul de televiziune 'Game of Thrones'.

S-a putut observa ca nume foarte cunoscute de la Hollywood au vizitat Romania in ultimii ani cu diferite scopuri precum participarea la festivale de film, filmarea a diferite productii cinematografice sau vizite in scopuri caritabile. Comic Con este singurul eveniment din Romania unde actorii invitati vin doar pentru a isi intalni fanii, pentru a discuta cu acestia si pentru a le raspunde la intrebari. Comic Con ofera o experienta unica si interesanta persoanelor care vor participa la conventie.

A doua editie a evenimentului East European Comic Con va avea loc in Bucuresti, in perioada 9 – 11 Mai 2014. Biletele pentru participarea la conventia EECC 2014 se vor pune in vanzare in luna septembrie a acestui an.

Pentru informatii suplimentare legate de East European Comic Con 2014 ne puteti contacta la adresa de email: contact@comic-con.ro.