Invitatie la conferinta GrowArt Talks #3

Vă invităm la editia 3/2012 a conferintei nationale GrowArt Talks pe probleme de artă si management cultural:

GrowArt Talks
Seria de conferinte nationale pe teme de artă, management si politici culturale
Editia #3 / 2012

Miercuri, 27 iunie ora 18.00, UNA Galeria, Str. Gen. Budisteanu nr.10

În data de 27 iunie 2012, la ora 18.00, Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane organizează editia a treia de anul acesta a conferintelor pe teme de artă, management si politici culturale GrowArt Talks. Proiectul cultural este realizat cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National si în parteneriat cu Universitatea Nationlă de Arte Bucuresti. Conferinta va avea loc la UNA Galeria, în strada Gen. Budisteanu nr. 10.

Aceasta ediţie va fi structurată sub forma unui workshop pe tema: Politici de finantare, managementul resurselor si atragerea de fonduri în proiectele artistice. Invitatele Growart pentru această editie sunt managerii culturali Andreea Grecu, Raluca Pop şi Silvia Rogozea. Conferinta va fi structurată în două etape: prima va cuprinde prezentările vorbitorilor, cea de-a doua un exemplu practic de aplicare pentru finanţări culturale, însoţit de o discutie liberă plecând de la ideile prezentate în prima parte si întrebările publicului. Moderatorul conferintei va fi Nona Serbănescu.

———————————————————————————————————–

GrowArt Talks este programul de conferinte pe tema artelor contemporane, a managementului cultural si a politicilor de promovare artistică. Cu frecventă lunară, conferinta îsi propune să creeze un spatiu interactiv de dialog pe tema artelor contemporane si a managementului cultural.

Invitatii vor fi artisti, manageri culturali, profesori universitari, curatori si istorici de artă, oameni de cultură, atât din România cât si din afara tării. Programul de conferinte este adresat tuturor celor interesati de artă, managerilor din domeniul culturii, studentilor în stiinte umaniste – mai ales la istoria artelor, artistilor si studentilor la arte.

Scopul GrowArt Talks este acela de a facilita dialogul între profesionistii din domeniul artelor contemporane si managementului cultural si viitorii manageri, artisti, curatori, istorici si critici de artă.

Obiectivele pe termen lung vizează: aportul la cresterea generală a nivelului de lucru în domeniul artelor contemporane, dezvoltarea bunelor practici, sustinerea initiativelor tinerilor artisti si manageri cultural.

————————————————————————————————————

Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane

Anamaria Vîrlan
Coordonator Proiect, Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane
appac.ro
talks.growart.ro