Garage Hall: Concert LOUNGERIE II

Garage Hall ,str.George Enescu ,nr.25 ,colt cu magazinul Eva ,"la rechin"
   
LOUNGERIE II are loc acolo unde sunetul se inflitreaza fara preconceptii. Pentru mai multe explicatii despre ce inseamna starea LOUNGERIE II vino pe 24 noiembrie ora 8, la Garage Hall si afla direct de la funky jazz, lounge status, experimental noise, noire lyrics and lovely hearty tongue si punky fingertips. Nu ne mai ajung cuvintele!
Bilet intrare:10 RON
Tel.rezervari:0769/GARAGE
0769/427 243

Loungerie II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008.
Proiectul este intiativa vocalistei Miss Tincea (Andreea Tincea). Piesele sunt compozitii originale, orchestrate de instrumentistii alaturi de care a avut ocazia sa cante de-a lungul timpului. Trupa a trecut prin mai multe formule, pastrand tendinta fundamentala a pieselor: muzica lounge jazzy, potrivita pentru seri langa un pahar cu vin, dupa un spectacol de teatru sau balet. Actuala formula ii ofera nuanta momentelor de punk, spoken words, rock. La fel ca soparlele lounge, muzica produsa de acest proiect nu isi propune sa reconforteze, ci sa traverseze emotii.
Formula actuala este compusa din Voce (Andreea Tincea), Chitara (Catalin Lungu), Tobe (Daniel Iliescu), Chitara 2 si sunete (Dan Michiu), Voce 2 si spoken word (Andrei Bucureci), Bas (Doru Boeriu).
Muzica este rezultata din tendinta naturala de a aluneca spre ritmuri si acorduri jazzy. Nu poarta greutatea jazzului clasic insa ii paseste pe urme prin starea de spirit. Loungerie II e muzica de si cu poveste, tanara si indrazneata, la granita unor influente precum Tom Waits, Ella Fitzgerald, Tom Yorke, Fever Ray, experiment si libertate.