Galeria Zorzini si McCann Bucuresti la NAG#7

Garajul McCann Bucuresti intra in circuitul oficial al Noptii Albe a Galeriilor 2013

Galeria Zorzini si McCann Bucuresti gazduiesc duo show-ul „Framing Chronology” al artistilor Herman Levente si Sandor Szasz

SAVE THE DATE ! Pe data de 24 mai, incepand cu ora 19.00, Garajul McCann Bucuresti (strada Jules Michelet numărul 18) se transforma din nou in Pop Up Gallery si prezinta publicului bucurestean exopozitia de pictura „Framing Chronology”, a artistilor Levente Herman si Sandor Szasz, organizata in cadrul Noptii Albe a Galeriilor.
Duo show-ul Framing Chronology al celor doi artisti maghiari este organizat de Zorzini Gallery, cu sustinerea McCann Bucuresti si a Institutului Maghiar Balassi.

Levente Herman si Sandor Szasz sunt doi artisti internationali de origine romana, stabiliti in Ungaria, care traiesc si lucreaza la Budapesta; absolventi ai Academiei de Arte din Budapesta, Levente Herman si Sandor Szasz stapanesc tehnicile picturii si manifesta un interes constant pentru studiul amintirilor personale in relatie cu trecutul recent al estului Europei.

Muzica bună nu putea sa lipseasca din Garajul McCann Bucuresti: DJ Bogman este cel care va intretine atmosfera pe toata durata expozitiei.

Intrarea In Garajul McCann Bucuresti este libera!

Galeria Zorzini este o galerie de artă contemporana dedicata atat artiştilor established cat si celor emerging, care se axeaza in primul rand pe introducerea si promovarea artistilor din Romania in circuitul artei internationale, dar este preocupata secundar si de prezentarea punctuala a unor artisti internationali in contextul artei romanesti.

McCann Erickson România este agenţia care se ghidează după principiul fondatorului său, Harry McCann: “O agenţie se dezvoltă mai repede dacă se concentrează mai degrabă pe creşterea business-ului clienţilor decât a propriului business”. Astfel, McCann Erickson are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: The Coca-Cola Company, Nestlé, Vodafone, L’Oréal, MasterCard Europe, Heineken, Kandia Dulce, Dedeman, Caroli. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Erickson, Momentum, Universal McCann, McCann PR şi MRM Worldwide. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări.

http://www.facebook.com/McCannEricksonRomania