Clubul de Turism și Ecologie Ecotur lansează expoziția EcoMetroArt

În data de 15 februarie 2013 Clubul de Turism și Ecologie Ecotur lansează în parteneriat cu Metrorex expoziția EcoMetroArt, un proiect finanțat de Petrom prin cadrul platformei Țara lui Andrei, un program de responsabilitate socială.

EcoMetroArt vizează sensibilizarea opiniei publice cu privire la importanța ecologiei în mediul urban. Astfel, ca urmare a concursului desfășurat în luna ianuarie, au fost selectate 15 lucrări ce vor încânta timp de o săptămână privirile trecătorilor din statia de metrou Universitate pasajul Intercontinental.

Lucrarile expuse vor face obiectul unei jurizări pentru obținerea premiilor ce constau în tablete de ultimă generație și vouchere pentru achiziționarea materialelor de lucru din magazinele de profil, fiind încadrate într-una din cele 3 secţiuni, și anume: artă plastică și grafică, artă digitală sau artă stradală.

Pe întreaga perioadă a expoziției Ecotur a pregătit pentru vizitatori o serie de surprize și activități interactive. Lucrările ce respectă tema concursului vor intra automat în cursa pentru câștigarea premiului publicului, un city break pentru două persoane la Roma; acestea fiind supuse unui sistem de votare online,în perioada 15 – 20.02.2013, pe pagina oficială de facebook a Clubului Ecotur.

Pentru detalii despre expoziție și despre sistemul de votare accesați www.club-ecotur.ro secțiunea EcoMetroArt, sau www.facebook.com/clubecotur.

Despre Clubul de Turism si Ecologie Ecotur

Clubul de Ecologie si Turism ECOTUR – este o organizație de tineri entuziaști și cu inițiativă, al cărei scop principal este promovarea în rândul studenților și orientarea profesională a acestora către domeniul turismului și cel al protejării mediului înconjurător. Ceea ce ne-a unit de-a lungul celor 14 ani de activitate și continuă să ne reprezinte și astăzi, suntvalorile în care credem cu tărie: prietenie, responsabilitate, iubire față de natură, respect și perseverență.

Te invităm să descoperim împreună o altă latură a studenției, după cum spune și motto-ul nostru "Invață să vezi!"

Pentru mai multe detalii, ne găsiţi pe www.club-ecotur.ro!