Contemplatii Grafice: invitatie la conferinţă de presă

Contemplatii Grafice – Bienala Internatională de Grafică – Editia a II-a
Invitaţie la conferinţă de presă

Pe această cale dorim să vă invităm să participati la conferinta de presă care va avea loc marti, 14 februarie 2012 începând cu ora 10.00 la Miercurea Ciuc în sala 19 a Consiliului Judeţean Harghita (Piata Libertătii nr. 5).

Tematica conferinsei de presă::
 Contemplatii Grafice – Bienala Internatională de Grafică – Editia a II-a – prezentarea evenimentului, obiectivele si următorii pasi.

La conferinţa de presă participă:
 Borboly Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita
 Tamás Sándor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna
 Siklódi Zolt, curatorul Bienalei
 Imreh Márton István, directorul Centrului de Cultură al Judeţului Covasna
 Kassay L. Péter, directorul Centrului Cultural şi de Arte Lăzarea din judeţul Harghita

Contemplatii Grafice – Bienala Internatională de Grafică – Editia a II-a
În anul 2010 Consiliile Judetene Covasna, Harghita şi Mureş, precum şi Centrul de Cultură al Judeţului Covasna împreună cu Centrul Cultural şi de Arte Lăzarea din judeţul Harghita au organizat un eveniment unic în regiunea noastră: o bienală de grafică pentru artişti profesionişti şi studenţi la universităţile de artă. Bienala s-a bucurat de un succes neaşteptat: s-au înscris 283 de artişti plastici din 11 ţări cu 693 lucrări, din care juriul a selectat 245 de lucrări. Bienala poate fi considerată cel mai bun exemplu de cum poate să se transforme un eveniment local din Ţinutul Secuiesc într-un eveniment internaţional.

În 2012 bienala a ajuns la cea de-a doua editie. Organizatorii doresc să împărtăsească cu reprezentantii presei conditiile de participare la bienală, obiectivele si planurile lor.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina Bienalei: www.grafikaiszemle.ro/ro.

Vă rugăm să ne semnalaţi dorinţa de participare la conferinţa de presă până la data de 13 februarie 2012 pe email (szocsedo@yahoo.com) sau la telefon (+40-757-102689).