Concurs de afise pentru Festivalul Filmului Evreiesc Bucuresti 2012

Fundatia culturala Art Promo lanseaza concursul pentru realizarea afisului Festivalului Filmului Evreiesc Bucuresti 2012, editia a II-a / Bucharest Jewish Film Festival 2012, second edition (BJFF 2012).

Concursul  urmareste realizarea unui afis pentru cea de-a doua editie a BJFF, ce se va derula in perioada 19 aprilie – 3 mai 2012, intr-o serie de cinematografe bucurestene.

Avem in vedere o creatie originala, lipsita de stereotipii formale sau stilistice. Tema generala in jurul careia graviteaza aceasta editie este avangarda artistica, vazuta independent sau in relatie cu cinematografia.

Propunerile de afis vor fi trimise pe e-mail, la adresa office@bjff.ro, cu subject “concurs”, in format A4, .jpeg sau .pdf. In aceasta etapa, documentul nu trebuie sa aiba mai mult de 10 MB.

In urma preselectiei, finalistii vor fi anuntati individual si vor trimite variantele alese in format de tipar, 300 dpi, CMYK, .tiff sau .pdf. Afisele selectate vor fi expuse in timpul festivalului, iar cel castigator va fi folosit in campania de promovare a  BJFF 2012.

Autorul afisului castigator va beneficia de un premiu  in valoare de 2000 lei.

Pentru detalii suplimentare, puteti scrie la adresa office@bjff.ro.

Termenul limita de predare este 15 martie 2012. La data de 20 martie vor fi anuntati finalistii.

Detalii despre prima editie puteti afla pe site-ul festivalului – www.bjff.ro .