CNDB: Un alter dans. Manifestul meu personal

dans_Secolul_21

Întâlnire cu publicul pornind de la numarul Dans, dans, dans al revistei Secolul 21, cu participarea coregrafului Gigi Caciuleanu.

Lansat în luna decembrie 2010 la Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB), numarul Dans Dans Dans al revistei Secolul 21 este o întâlnire a mai multor autori pe teritoriul dansului, un numar bogat si inedit, ce prezinta cititorilor valoroase documente ale istoriei recente a dansului dar si un larg portret al dansului românesc în contemporaneitate. Aceasta aparitie vine sa compenseze absenta textului scris despre dans în publicatiile culturale actuale.

Duminica, 23 ianuarie ne bucuram de prezenta distinsului coregraf Gigi Caciuleanu si avem placerea de a va invita de la orele 19, în Sala Ronda, la o întâlnire cu publicul pornind de la numarul Dans, dans, dans al revistei Secolul 21.

De ce un ALTER DANS?
Ei bine, pentru a contribui  activ la faptul ca dansul, înzestrat nu numai cu un prezent atât de puternic, ci si cu un trecut pasionant, ar putea avea (si va avea!) gratie diversitatii, originalitatii si talentului artistilor sai, un mare viitor ca arta majora.  Un viitor cu atât mai plin de bogat în noi posibilitati si promisiuni, cu cât va reusi  sa câstige în acelasi timp adeziunea unui  public cât mai larg cu putinta si mai permanent meritat.

Parteneri media: 24 Fun, Liternet, Veioza Arte, Port.ro, Suplimentul de Cultura, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, Modernism.ro, HipMag.ro, ARTBoom.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Infodance.ro, Youmago.ro