Club Modern si MNAC: Producatori britanici la Festivalul Rokolectiv

British Council sustine prezenta a trei tineri producatori britanici aflati in plina ascensiune muzicala in cadrul festivalului de muzica electronica si arte adiacente Rokolectiv ce va avea loc in perioada 17-21 Aprilie in club Modern si Muzeul de Arta Contemporana Bucuresti.

18.04, MODERN, incepand cu orele 19.00
KUEDO feat. MFO (UK/DE)

Jamie Teasdale, cunoscut sub numele sau de scena Kuedo, impresioneaza prin atmosfera futurista a compozitiilor sale. Debutul sau muzical a fost marcat de materialele "Starfox" si "Dream Sequence", ambele foarte bine primite atat de public cat si de critici. Albumul de debut "Servant" si single-ul "Work, Live & Sleep In Collapsing Space" il propulseaza pe Kuedo catre notorietate internationala.

Colaborarea sa cu artistul vizual MFO din cadrul Rokolectiv 2013 va adauga o noua dimensiune intregului spectacol.

19.04, MNAC, incepand cu orele 22.30

EVIAN CHRIST (UK)

Evian Christ este un tanar producator britanic aflat in plina ascensiune muzicala. La doar 22 de ani, Joshua Leary, numele din spatele Evian Christ, a fost numit drept 'cel mai incitant artist al anului' de catre publicatia Fader. Amestecul de hip-hop, tonuri ambientale si pasaje atmosferice confera un sunet special artistului britanic al carui debut este desemnat de publicatia Fact drept 'un moment cu adevarat special'.

HOLY OTHER (UK)

Artistul de origine britanica Holy Other s-a remarcat initial prin latura sa misterioasa, reusind sa isi pastreze identitatea ascunsa pentru o buna perioada de timp. Misiunea lui devine tot mai dificila odata cu lansarea "With U", un material foarte bine primit de critici.
Albumul sau de debut, "Held", il aduce la rangul producatorilor de top britanici, combinand linii intunecate cu pasaje de voce si hip hop.
Pitchfork descrie albumul sau drept : 'Dorinta, vulnerabilitate, frica, placere si confuzie …". Un album modern de dragoste, o dragoste contradictorie.

Festivalul Rokolectiv este un eveniment dedicat muzicii electronice si artelor aferente genului, incluzand reprezentatii audio-vizuale, jocuri de lumini si instalatii. Editia din 2013 este a opta a Festivalului.
Mai multe informatii pe www.rokolectiv.ro