Attitude Ballet Studio: Do your dance, with us!

Print

Vara aceasta, ATTITUDE BALLET STUDIO propune o serie de cursuri interesante si motivante pentru toti cei  pasionati de dans, de miscare. Puteti alege între Lyrical Dance, Balet pentru Adulti, Dans Contemporan si Atelier de Creatie Coregrafica. Lyrical dance reprezinta o îmbinare între tehnica baletului clasic, naturaletea pasilor de jazz si viziunea contemporana a expresivitatii în dans, este expresiv, dinamic si gratios în acelasi timp. Ora de Balet pentru Adulti este potrivita pentru începatori si pentru cei ce s-au bucurat de experienta dansului academic în tinerete.

Prin frecventarea acestor cursuri se învata coordonare, muzicalitate, postura, se modeleaza corpul si se tonifica muschii.  Cursul de Dans Contemporan abordeaza corpul ca pe un spatiu deschis, de explorat, un spatiu capabil sa surprinda si sa se surprinda, scapând rutinei si obisnuintelor cotidiene. Creatia coregrafica nu se învata doar citind sau privind spectacole, ci experimentând, elaborând mici fragmente, bucati de dans, jucându-ne cu materialul aparut, încercând sa îl combinam în feluri diferite.

Pentru cei mici, ATTITUDE BALLET STUDIO propune doua sesiuni de cursuri desfasurate sub forma unor Workshop-uri în care copiii vor învata balet clasic, se vor destinde la cursurile de Costum si Machiaj si vor fi aplaudati la spectacolul ce marcheaza închiderea fiecarei sesiuni de cursuri. Arta baletului clasic începe cu învatarea regulilor si a tehnicii traditionale ce a fost transmisa din generatie în generatie de-a lungul secolelor. Prin balet se dobandesc abilitati motrice, gratie, postura, disciplina si încredere în sine. Copii sunt încurajati creativ si îndrumati sa dea frau liber talentului cu care sunt înzestrati.

Inscrierile continua pana la data de 1 Iulie, pentru toate informatiile vizitati www.attitudeballet.ro sau  întrebati-ne direct la contact@attitudeballet.ro  Va asteptam la înscrieri!

parteneri