Atelier de dans contemporan

Fundatia Calea Victoriei va invita, din 8 octombrie, la un Atelier de dans contemporan in trei intalniri, sustinut de coregrafa Andreea Novac. „A fost un privilegiu si o placere sa parcurgem cursul cu Andreea.”, spune Ioana Popa, una dintre participantele la o editie anterioara a acestui curs.

Atelierul abordeaza corpul ca pe un spatiu deschis, de explorat, un spatiu capabil sa surprinda si sa se surprinda, scapand rutinei si obisnuintelor cotidiene. Prima parte a cursului este dedicata antrenamentului fizic – ce are drept scop constientizarea si sensibilizarea corpului, pregatindu-l pentru noi descoperiri.

In a doua parte a cursului, prin jocuri si improvizatii, concentrandu-ne pe spontaneitate si autenticitate, vom incerca sa ne deblocam propriile resorturi creative si sa ne dezvoltam capacitatea de a „vorbi” prin miscare.

Vom descoperi astfel calea catre o miscare creativa si profund personala, fundamentata in relaxare mentala si disponibilitate fizica, un mod de a fi implicat la modul absolut in ceea tot ceea ce ne inconjoara.

Grupa de curs va avea maxim 10 persoane, iar participarea se face pe baza achitarii taxei de 200 de lei. Va puteti inscrie la contact@victoriei.ro

Lector: Andreea Novac
Data incepere: 8 Octombrie; ora curs: 17:00
Numar ateliere: 3
Cost: 200 lei
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et.3
Inscriere la contact@victoriei.ro