(anti) aging. a trecut un an, au mai ramas 29 | happening, miercuri, 24 octombrie, 19.30

(anti) aging

a trecut un an, au mai ramas 29  

24 octombrie, 19.30

happening @ ZonaD – studio Paradis Serial

(anti) aging – un spectacol in prezent pentru viitor. Tu ce ti-ai lasa mostenire pentru peste 30 de ani? Madalina Dan si Mihaela Dancs isi lasa un spectacol. In 24 octombrie vino sa numaram impreuna 1 an de la premiera si de la lansarea sanatoriului creativ si 29 de ani pina la reluarea spectacolului in 2041. Colectia de amintiri pentru 2041 va fi accesibila in format vizual, verbal si performant. O ocazie unica de a vedea ce s-a intimplat pina acum.

Spectacolul (anti) aging a fost produs in 2011 cu sprijinul Centrului National al Dansului Bucuresti, al programului E-Motional Bodies & Cities/ Fundatia Gabriela Tudor, partener fiind Asociatia Colectiv A. A avut premiera in luna octombrie 2011 la Muzeul National de Arta Contemporana si a fost ulterior prezentat la festivalul Temps d'Images din Cluj-Napoca si la Teatrul Daile din Riga (Letonia), in cadrul E-Motional, precum si in spatiile subRahova, Cartierul de Dans si Caminul Moses Rosen din Bucuresti. Sezonul de toamna a inclus/ include reprezentatii la festivalul dance.movement.theater de la Gheorgheni (16 septembrie), la Venetia, in spatiul C32 (22 septembrie), la Teatrul Maghiar din Timisoara (5 octombrie), precum si la eXplore dance festival din Bucuresti (11 octombrie).

Donatie sugerata: 10 lei. Acces in limita locurilor disponibile. Mai multe detalii la serial.paradise@artsf.ro.

[credit foto: Ana Draghici]

Happening-ul are loc in cadrul proiectului "ambulatoriu (anti) aging", organizat Asociatia pepluspatru/ Centrul de Introspectie Vizuala (Bucuresti) si finantat de Centrul National al Dansului Bucuresti, si in parteneriat cu ZonaD – studio Paradis Serial.

Creat de Cosmin Manolescu si Stefania Ferchedau, ZonaD – studio Paradis Serial este un spatiu-laborator independent dedicat dansului si artelor contemporane, care incurajeaza practicile colaborative si cercetarea individuala, mediind si facilitind in acelasi timp intilnirea dintre artisti si publicul larg.

ZonaD – studio Paradis Serial este un proiect organizat de Fundatia Gabriela Tudor si co-finantat in 2012 de Centrul National al Dansului Bucuresti si Administratia Fondului Cultural National. Programarea din cadrul studioului este co-finantata de programul Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene, Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Fundatia Culturala Europeana din Amsterdam si Ambasada Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti.

Parteneri media: Sapte Seri, Modernism, ArtAct magazine, ArtClue, Romania Pozitiva, Metropotam